Porinaporukka eli avoin Jalostamo-ryhmä käynnistyy 25.2.

Tervetuloa mukaan verkkovälitteiseen Porinaporukkaan (eli avoimeen Jalostamo-ryhmään) keskustelemaan järjestö- ja yhdistystoimintaan liittyvistä  ajankohtaisista aiheista! Voit osallistua kerran, kaksi tai vaikka viisi kertaa. Porinaporukkaan ovat tervetulleita järjestöjen ja yhdistysten työntekijät, hallitusten jäsenet ja puheenjohtajat ja muut aktiivisesti järjestötoiminnassa mukana olevat.

Kahden tunnin mittainen verkkotapaaminen rakentuu kahdesta osasta: tietoiskumainen alustus tapaamisen aiheeseen ja sen jälkeen vapaata ‘porinointia ja pohdintaa’ aiheesta.

Ennakkoilmoittautuminen ilmoittautumislinkin kautta. Tapaamiset järjestetään verkkovälitteisen Adobe Connect-ohjelman kautta. Osallistuminen on helppoa ja varsin vaivatonta eikä vaadi ohjelman asentamista. Tukea käyttöön ja ns. sisääntulo-ohjeet saat sähköpostitse ennen tapaamista.

Porinaporukka kokoontuu seuraavasti:

Katso tarkemmat tiedot ilmoittautumislinkkien kautta ja Järjestöjalostamon sivulta! Tervetuloa mukaan!