Nelosvaihde päälle!

Järjestöjalostamo – hankkeen viimeinen vaihe (IV) käynnistyi tammikuussa. Hanke päättyy 31.5.2017 ja hankehenkilöstö (Kari, Kirsi, Erja ja Krisse) on ottanut nelosvaihteen käyntiin – vielä pitäisi ehtiä tehdä monta asiaa ja saada hankekokonaisuus kunnialla maaliin! Kalenteri täyttyy deadlineista, Doodlessa etsitään erilaisille palavereille sopivia aikoja ja jossain välissä pitäisi ehtiä kirjoittamaan artikkeleitakin.

Järjestämme yhdessä JAKE-hankkeen ja JELLI-toimijoiden kanssa Joensuussa maaliskuussa nettisivu-työpajan järjestötoimijoille ja toukokuussa Instagram -pajan (Instagram yhdistysviestinnässä).  Molemmat pajat suoratoistetaan LiveStream -ohjelman kautta, joten etäosallistuminen on myös helppoa ja vaivatonta. Työhyvinvointi järjestöissä –aineistopankkia tehdään valmiiksi – muutamia JalostamoTV-lähetyksiä tuotamme vielä kevään aikana. Hankkeen verkkojulkaisua tehdään hikikarpalot otsalla – tekstit pitäisi saada pian kokoon, jotta materiaali saataisiin eteenpäin taittajalle. Yhden vertaismentorointiryhmän tapaamme vielä Joensuussa.

Ohjausryhmä kokoontuu viimeisen kerran maaliskuun lopussa ja hankkeen tuloksia ja aikaansaamisia ruoditaan päätöswebinaarissa 16.5.2017 (tervetuloa mukaan!). Hankkeen vaikuttavuuskysely lähtee myös kohde- ja sidosryhmille.

Projektipäällikkönä minulla on kunnia ja velvollisuus päättää tämä hanke ja hoitaa hallinnolliset proseduurit kuntoon: viimeinen maksatushakemus ja loppuraportti, varmistaa talousraportti, budjetti, työajat ja uskaltaa kurkistaa peiliin: Mitä saimmekaan aikaan vajaan kolmen vuoden aikana?

Projektipäällikkö Kristiina Vesama

 

 

 

Pielisjoki, Joensuu, helmikuu 2017. Kuva: Kristiina Vesama