JOOMAG -verkkojulkaisu-koulutus yhdistyksille!

JOOMAG – verkkojulkaisu-koulutus yhdistyksille torstaina 22.9.2016 klo 12–15 Joensuun SPR:n Savo-Karjalan piiri Osaa auttaa-koulutustilassa (Kauppakatu 35, 3. krs.)!

Tule oppimaan, millaisia mahdollisuuksia Joomag tarjoaa yhdistyksenne viestinnälle. Maksuttomassa koulutuksessa tutustutaan Joomagin tarjoamiin mahdollisuuksiaan ja opetellaan yhdessä, miten verkkojulkaisuja voi tehdä helposti ja näyttävästi. Omat kannettavat mukaan. Järjestäjiltä saatavilla muutama kannettava niille, joilla ei omaa konetta käytettävissä. Koulutukseen mahtuu 20 henkilöä. Ilmoittautumiset ma 19.9. mennessä.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Joomag-koulutus yhdistyksille-mainos

Järjestöjalostamo – hankkeen toimijat löydät Rantakadulta! http://jarjestojalostamo.humak.fi